Mit kell tudni rólunk?

Olcsóbb.eu


A legjobb árukereső

Az olcsóbb.eu büszkén mutatja be a legjobb és leghatalmasabb árukeresőjét a mai magyar interneten. Az oldal több mint 50 ezer webáruház termékeit tette kereshetővé több mint 40 témakörben.

Részletes szűrés

Az oldal szűrési lehetőségével a legjobb termékeket és árakat találhatod meg, legyen az akár használt áru, olcsó termék, drága vagy akár olyan termék is, amihez a forgalmazó házhozszállítást is vállal.

Az egyéb szűrési paraméterek a szűrés felirat mellett, pedig további lehetőséget kínálnak, hogy a megfelelő típusú terméket választhasd ki.

Egyszerű oldal navigáció

A termék címe alatti navigációs elérési út nagyban megkönnyíti a felhasználók számára, hogy épp milyen kategóriában van, valamint segít a megfelelő helyekre ugrani az oldalon.

További termékek

A további termékek rész olyan egyéb kapcsolódó termékeket kínál, amik az adott témakörhöz kapcsolódnak, segítve ezzel a felhasználót az érdeklődési köre kiterjesztésében.

Kapcsolódó oldalak

Oldalunk egyéb kapcsolódó linkeket is tartalmaz, amik cikkeket és termék leírásokat is tartalmaznak a keresett termékekkel kapcsolatban.

Árösszehasonlítás

A fejlett árösszehasonlító rendszer a legjobb árak kiválasztásában segít, ami tovább növeli a felhasználói élményt.