Jogi nyilatkozat

Olcsóbb.eu


Ezen weboldal használatával Ön elfogadja az oldal felhasználási és adatvédelmi szabályait, amiket az alábbiakban határozunk meg.

1. Az oldalon szereplő árak

Az oldalon szereplő árak az árváltozások miatt nem mindig a legfrisebb vagy legpontosabb árat mutatják. Az árváltozások és az árak pontatlansága miatt az oldal üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget

2. A weboldal tartalma

A weboldal tartalma nem képezi az olcsóbb.eu tulajdonát, a képek, leírások és egyéb tartalmi elemek egyike sem az olcsóbb.eu tulajdona. A weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a leírások pontatlansága, a hibás képek vagy egyéb tartalmi hibák miatt. Az olcsóbb.eu mindössze keresőszolgáltatást nyújt többezer webáruház termékei között, így a tartalmi elemek minőségéért nem az oldal tulajdonosa felel.

3. Kapcsolódó weblapok

Az oldal olyan linkeket is tartalmaz, amik egyéb kapcsólódó tartalmakat is kínálnak az adott témakörökhöz. Ezen weboldalak harmadik fél tulajdonában állhatnak. Ezen oldalakhoz az olcsóbb.eu mindössze hozzáférést biztosít, de semmilyen felelősséget nem vállal azok tartalmáért vagy a rajtuk található információkért.

4. A jogi nyilatkozat megváltozása

Az olcsóbb.eu fenntartja a jogot, hogy a jogi nyilatkozatot bármikor megváltoztathassa.